Iets meer over mezelf!

Welkom op mijn website! Ik ben Jeroen Hertzberger en ik ben hockeyer en ondernemer. Ik speel sinds 2007 in het Nederlands Elftal en al vanaf 2002 bij HC Rotterdam. Ik ben vader van 2 kinderen en getrouwd, wonend in Rotterdam. We hebben ook een hondje Boef. Ik heb in mijn jeugd veel in het buitenland gewoond. Congo, Hongarije en Oostenrijk zijn we allemaal geweest en in totaal was ik 14 jaar van mijn jeugd weg uit Nederland.
Ik heb 2 broers (Maurits, Willem) en een zus (Mijke).
Op school heb ik I.B. gedaan (Engelstalig VWO). Daarna ben ik Commerciële Economie gaan studeren en in 2012 afgestudeerd.
Ik voetbalde ook veel vroeger en heb dat samen met hockey tot mijn 16de gedaan. Ik begon met hockeyen toen ik 8 was. Op mijn 16de gekozen voor hockey en sindsdien vol daarvoor gegaan.
Naast het hockeyen ben ik ondernemer. Ik ben in 2013 ThunderSports begonnen. Een onderkleding merk voor binnen en buitensport. We hebben een webshop www.thundersports.nl en liggen in diverse (online)winkels.
Verder ben ik sinds september 2018 ook Youtuber. Met mijn kanaal HertzbergerTV post ik elke week een video over hockey.
Als ik niet aan het hockeyen ben, spendeer ik mijn tijd met mijn gezin. Ik hou van reizen, skien, golfen en gewoon met mijn meisje lekker chillen.
Dominicaanse Republiek en Ibiza zijn mijn favoriete vakantie plekjes. Lech is mijn lieveling’s wintersport dorpje.
Groetjes,
Jeroen
267

Interlands

35

Leeftijd

127

Goals

2007

Debuut Oranje